Karloss Selektah

Karloss selektah

Kharloss Selektah, selector de Palafrugell que va començar el 2004 dedicant-se al reggae i dancehall col·leccionant vinils i punxant en festes de la zona, també compaginant-ho amb grups de rap.
El 2006 es forma Bass Vybz 1 soundsystem format per Noel i Kharloss de Palafrugell que organitzava festes dancehall i reggae per tota la zona de l'Empordà i Girona (Costa Brava). En el 2010 Kharloss Selektah comença en solitari enfocat més en el dancehall actual i segueix promovent esdeveniments i punxant per la zona (Costa Brava- Girona). Durant tot aquest temps des del 2004 ha compartit escenari amb artistes com Alton Ellis, Charly Black, Mavado, Konshens, Spice, QQ, Peetah Morgan, Queen Omega, Daddy Banton, General Levy, Baroni one time, Hermano L, Green Valley, Sr. Wilson ... entre molts d'altres i també amb soundsystems de tot el pais .... També a participat en festivals com Costa Brava reggae fest (Lloret), Ganja Time (Bcn), Hot reggae festival (Girona), Sunset Empordà festival, Rototom (Benicàssim), Lagata (zaragoza) etc ..
Es mou per tots els estils de la música jamaicana, des del rocksteady, passant pel ska, roots, rub a dub, digital, early dancehall en format físic (vinyl) i també del new roots fins al dancehall, soca, hip hop i el basshall mes actual que és al que més es dedica actualment compaginant-ho amb els dubplates de diferents artistes nacionals i internacionals.
També porta un programa de ràdio de reggae, dancehall i soca anomenat Estació Carib en l'emissora Somreggae fm de la Costa Brava posant tunes de tot el que surt actual al carib!

https://soundcloud.com/kharloss-selektah

DJ
reggae
calypso
Hip-hop
Moombah
Dubstep
DanceHall

Col·laboren :

Estrella Damm
Heda Music
Organic Produccions