Pelut

Pelut

Pelut és una banda emergent dels pipi-cans més suburbans de Figueres City. Les seves primeres mossegades han estat prou considerables sobretot vora mar, on ha dut a terme algunes de les seves actuacions més animals i salvatges.
Llop de mar i sardina de muntanya, s'adapta a qualsevol estil i situació! L'adoració que causa el seu pèl i la seva facilitat de causar terror allà on actua són la seva gran atracció!

Pelut neix de les cendres de Leslies, llegendària banda empordanesa que es va dissoldre a finals de l'any 2009 després de tocar sostre en un concert històric al HuertFest 1.0.

Després d'això, en Miquel, en Jonny i en Marc decideixen tirar endavant un nou projecte, i uns mesos més tard l'Adrià s'hi uneix.

L'estiu del 2010 es llancen a la carretera amb un grapat de versions i algun tema propi, i executen una sèrie de concerts que aconsegueixen situar el nom de Pelut en el panorama musical de la província.

L'estiu del 2011, després de treballar dur durant tot l'hivern, creixen les actuacions de Pelut en nombre i en qualitat. La incorporació de més temes propis comença a marcar un estil que aconsegueix que la gent mogui els malucs en sentir els primers acords dels seus temes, i és freqüent veure'ls compartint escenari amb les millors bandes de la comarca.

Després d’un concert apoteòsic a la presó de Figueres, els Pelut inverteixen els beneficis de la temporada en una cervesa de litru en una benzinera, tot i que han de fugir corrents perquè no poden cobrir la factura. Dies més tard, afectat per aquests darrers esdeveniments, l’Adrià deixa la banda, i Pelut es disol.

Passats uns anys en Miquel, en Jonny i en Marc decideixen una vegada més tirar endavant el projecte. Es tanquen en el local d’assaig i comencen a facturar temes nous fins que, mogut per la llàstima i la compassió, en Xavi s’uneix a la banda, donant un gir essencial que portarà Pelut a nous nivells.

Un diumenge de primavera del 2015 la banda executa un memorable concert de debut en privat, que provoca el deliri dels assistents i catapulta la banda a la carretera. Again.

Format per:
Xavi Ribas - Baix, guitarra, teclats, veu
Miquel Lopez - Guitarra, baix
Marc Caballero - Guitarra
Jordi Sanvicens - Bateria

Més info a: pelut

rock
garage
punk
punk rock

Col·laboren :

Estrella Damm
Heda Music
Organic Produccions